Wohlfühlhotel Schiestl wintersport Fügen

Wohlfühlhotel Schiestl Fügen €909.00

Artikelnummer: e26b797ae034 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Reserveer nu Wohlfühlhotel Schiestl in Fügen provincie Tirol Oostenrijk voor maar €909.00

Wohlfühlhotel Schiestl is 500 meter gelegen nabij de piste. Het 4-sterrenhotel Schiestl dat door een familie wordt geleid en in 2018 deels is gerenoveerd, heeft een schilderachtige ligging in Fügenberg, ca. 1 km van het centrum van Fügen vandaan. Het dalstation van de Spieljochbahn bereikt u na ca. 500 m. Een skibushalte vindt u direct bij het hotel. De belevenistherme Zillertal bereikt u na ca. 1,5 km. Een winterwandelroute loopt direct langs de accommodatie.

Tot de faciliteiten van het comfortabele hotel behoren een ontvangstgedeelte met receptie en verblijfsruimte, 3 liften, Wi-Fi, restaurant, een behaaglijke Zirbenstube evenals een sfeervolle hotelbar, kinderspeelhoek en -speelkamer, tafeltennis, terras en een skiruimte met skischoendroger. Gratis parkeerplaatsen alsmede een parkeergarage tegen betaling zijn aanwezig.

Bovendien beschikt het hotel over het in 2018 deels gerenoveerde wellnessgedeelte “Badeschlössel” (ca. 600 m²) met familiebad met babybad, diverse sproeiers en bubbelbaden, tegenstroominstallatie en massagesproeiers (7 – 21 uur) alsmede Finse sauna, stoombad, sanarium, zout stoombad, infraroodcabine, afkoelgrot en douches, rustruimte en buitengedeelte (13 – 22 uur). In het vitaliteitscenter worden tevens verschillende schoonheidsbehandelingen en massages aangeboden (tegen betaling). Ook heeft u de beschikking over een solarium (tegen betaling).

Daarnaast wordt er wekelijks een activiteitenprogramma, met bv. gezamenlijke skidagen, sneeuwschoenwandelingen, bingoavond, meditatie, live muziek, etc. (zie informatie in het hotel) georganiseerd.

U ontvangt gratis de gastenkaart “Erste Ferienregion im Zillertal” waarmee u korting krijgt op verschillende vrijetijdsvoorzieningen in de regio (zie informatie ter plaatse).