Vakantieappartementen Haid wintersport Schönau am Königssee

Vakantieappartementen Haid Schönau am Königssee €319.00

Artikelnummer: 72a6f5717405 Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Reserveer nu Vakantieappartementen Haid in Schönau am Königssee provincie Beierse Alpen Duitsland voor maar €319.00

Vakantieappartementen Haid is 2000 meter gelegen nabij de piste. De comfortabele vakantieappartementen Haid liggen ca. 400 m van het centrum van Schönau am Königssee vandaan. Het skigebied Jenner bereikt u na ongeveer 1,2 km en een bushalte (RVO bus) al na ca. 50 m.

De gezellige accommodatie beschikt over een wellnessgedeelte (iedere dag tussen 16 en 19 uur) met Finse sauna gemaakt van dennenhout uit de Alpen, stoombad met sterrenhemel, rustruimte, ontspanningsmuziek, HD en Sky TV, Bioteaque theestation en een infraroodcabine. Bovendien staan in het wellnessgedeelte badjassen, badslippers en badhanddoeken ter beschikking. Tegen betaling en op aanvraag kunt u het wellnessgedeelte bovendien buiten de openingstijden van 19 tot 21 uur huren.

Wi-Fi is gratis in de appartementen en openbare ruimtes beschikbaar. Uw wintersportuitrusting kunt u in de skikelder met schoenendroger opbergen. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

Bij aankomst ontvangt u een gastenkaart waarmee u vele kortingen op musea of op evenementen krijgt. Bovendien kunt u met de gastenkaart bijna alle bussen en treinen in de toeristische regio Berchtesgaden-Königsee gratis gebruiken (wijzigingen van de services onder voorbehoud).