Aktiv Hotel-Pension Klingler wintersport Maurach

Aktiv Hotel-Pension Klingler Maurach €379.00

Artikelnummer: 47ae58df3dba Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Reserveer nu Aktiv Hotel-Pension Klingler in Maurach provincie Tirol Oostenrijk voor maar €379.00

Aktiv Hotel-Pension Klingler is 500 meter gelegen nabij de piste. Het door een familie geleide 3-sterren hotel Aktiv Hotel-Pension Klingler bevindt zich midden in het centrum van Maurach. De Rofanseilbahn ligt ca. 300 m verderop en de skibus stopt ongeveer 20 m bij de accommodatie vandaan. De langlaufloipe ligt direct aan de overkant van de accommodatie. De accommodatie bestaat uit het Aktiv Hotel Klingler (hoofdgebouw) en het Pension Café Klingler (bijgebouw), die door een ondergrondse tunnel met elkaar verbonden zijn.

Het gezellige hotel beschikt over een receptie, verblijfsruimte, lift (alleen in het hoofdgebouw), Wi-Fi (in de lobby, in het restaurant en op het terras), ontbijtruimte, een à-la-carte-restaurant (vanaf 06-01-20 op woensdag gesloten), stüberl, een hoteleigen (banket)bakkerij en een kleine fitnessstudio evenals een skiruimte met skischoenendrogers en een terras. Sauna, rustruimte en massages kunt u tegen betaling boeken. Gratis parkeerplaatsen en een carport (tegen betaling) zijn eveneens volgens beschikbaarheid voorhanden.

U ontvangt ter plaatse de AchenseeCard waarmee u kortingen bij veel plaatselijke aanbieders ontvangt, zoals toegang tot het zwembad WAVE Wörgler Wasserwelten of Swarovski Kristallwelten en meer (zie informatie ter plaatse, wijzigingen voorbehouden).