Active Hotel Wildkogel wintersport Wald im Pinzgau

Active Hotel Wildkogel Wald im Pinzgau €549.00

Artikelnummer: 230229ec430b Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Reserveer nu Active Hotel Wildkogel in Wald im Pinzgau provincie Salzburgerland Oostenrijk voor maar €549.00

Active Hotel Wildkogel is 5000 meter gelegen nabij de piste. Het Active Hotel Wildkogel wordt geleid door vriendelijk personeel en ligt ongeveer 2 km bij het centrum van Wald im Pinzgau vandaan, ca. 5 km bij het skigebied Ski Arena Wildkogel evenals ca. 10 km bij de Zillertal Arena vandaan. De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw en de in 2015 gebouwde dependance, ca. 20 m van het hoofdgebouw vandaan bij het spoor van de lokale trein. Een skibushalte ligt op ca. 100 m. Ideaal voor vrijetijdsactiviteiten zijn de bezienswaardigheden Krimmler Wasserfälle (watervallen) in Krimml (ca. 7 km) en de langste rodelbaan ter wereld, die in Bramberg (ca. 14 km) ligt.

Tot de faciliteiten van het geliefde hotel behoren een ontvangstruimte met zitgelegenheden en receptie, ontbijtruimte en restaurant, een bar, een verblijfsruimte, ontbijtruimte en restaurant, à-la-carte-restaurant en een skiruimte met schoenendroger. Wi-Fi is er in de ontvangstruimte, het restaurant en op de kamers. De sauna, biosauna en rustruimte kunt u gratis gebruiken (behalve op de aankomstdag, openingstijden zie uithangbord ter plaatse).

U ontvangt bovendien de gastenkaart Wald im Pinzgau/Königsleiten waarmee u services en kortingen in de krijgt (periode en meer informatie ter plaatse, wijzigingen onder voorbehoud).